Gjør kroppen klar til motorsykkelsesongen

Sommeren er høysesong for lange turer på sykkelen. Sliter du med plager i muskler og ledd kan turen dessverre ende med å bli en slitsom opplevelse. Sørg for at kroppen er forberedt før du skal på tur.

Smerter i muskler og ledd er et vanlig problem

Mange sitter mye stille på jobb og strever med å få tid til jevnlig trening. Når kroppen er i lite fysisk aktivitet svekkes kjernemuskulaturen. En vanlig konsekvens av dette er mangelfull kroppsholdning som igjen kan gi feil- eller overbelastning og smerter.

Når slike problemer først har oppstått vil kroppe forsøke å kompensere. Da øker feilbelastningen, og skaper en ond sirkel.

I form til sommerens langtur

Kom deg i form med jevnlig trening. Styrking av kjernemuskulaturen er spesielt viktig for holdningen og trenger ikke å være spesielt tidkrevende. Hvis dette ikke hjelper, kan du oppsøke behandling.

I dag finnes det mange effektive behandlingsformer som er godt utprøvd. Dette kan egne seg ved plager som ikke gir seg med trening, eller hvis det er behov for en forebyggende sjekk.

Klinikk for alle tilbyr en rekke behandlingsformer for ulike behov. Grundige undersøkelser og individuelt tilpasset behandlingsopplegg kan hjelpe til å gjøre kroppen klar for motorsykkeltur, uten plager.