Gode baner for konkurranser med motorsykkel i Sør-Norge

Noen ganger trenger man en bane for å trene på motorsykkelsport. Dette gjelder ikke alle grenene, for noen ganger kan man lage en egen treningsbane. Men dersom man trenger en bane, er det mange steder man kan trene. Rudskogen Motorsenter er Norges hovedanlegg for alle typer motorsport, inkludert motorsykkelsport. Her finner man baner for motocross, enduro, rundbane, trial, freestyle motocross og baner for barn. Anlegget har også et aktivitetssenter for MC.

Motocross i Oppland

Lunner i Oppland har også en fin motocrossbane der det arrangeres konkurranser jevnlig. Her legges det også godt til rette for rekruttering. Det finnes flest baner for motocross, og på denne linken kan man finne baner for motocross. Banene er over hele landet, for det er ikke bare i Sør-Norge det kjøres motocross. Motocross er den motorsykkelsporten som har flest utøvere i Norge, og derfor er det denne sporten det finnes flest baner for.

Mange baner å velge mellom

Mange klubber har egne baner, og det arrangeres mange klubbmesterskap og andre lokale mesterskap, slik at man både kan prøve ut banene under trening og under konkurranser. Ved å trykke på linkene, kan man lese mer om hver enkelt bane og vilkårene for å kjøre på dem. Der finner man all den informasjonen man trenger.