Motorens fascinasjon

Vi ser det i øynene på små barn når de får se noe motorisert starte opp for første gang. Wow-uttrykket i ansiktet, blandet begeistring og frykt. Motor, fart og spenning har fascinert oss siden den første motoren ble oppfunnet i 1860, og bilen to år etter det. Siden den gang har alt mulig av kjøretøy kommet etter, og den dag i dag er motorer mye mer enn bare et hjelpemiddel.

Formel 1 og GP

Nå til dags er noe av det mest underholdende vi ser live og på TV, motorsport og racing. Det finnes store stadium der biler kjører i en vanvittig fart på flere hundre kilometer i timen. De største løpene i bransjen er Formel 1 og GP, der meritterte sjåfører som blant annet Michael Schumacher har hatt sine største øyeblikk i karrieren. Formel 1 og GP engasjerer, og lukten av brent drivstoff gir adrenalinkick

Reiser og billetter

Kanskje er du lei av å sitte i veikanten og skrive ned skilter i 40-sonen? Da kan en reise til et mer fartsfylt Formel 1- eller GP-løp være noe for deg. Det finnes tilbydere av reiser som gjør at du kan få opplevelser utover det vanlige. Les mer her!