Opplev Moto GP på stedet

Er du motorsport entusiast finnes det en rekke spennende muligheter for deg. Du kan reise til europeiske land som Frankrike, Spania og Italia for å se Moto GP på direkten. Det er bare å starte å planlegge en opplevelse for livet.

Moto GP i Spania

Spania har mange kjente kjørebaner og muligheter for å se både nasjonale og europeiske mesterskap. I Barcelona har du både Circuit de Barcelona-Catalunya i Montmeló, kun en kort togtur unna byen. Her kan du se den katalanske grand prix og den europeiske grand prix. I tillegg kan du besøke Circuit de Montjuïc i selve byen, der den spanske grand prix tidligere ble arrangert frem til 1975. Lengre sør i Spania, nært byen Sevilla, finnes det Circuito de Jerez som verter både de andalusiske og spanske grand prixene.

Frankrike og Le Mans

Den franske Moto GP grand prix har blitt arrangert flest ganger i Le Mans, også kjent som Bugatti kjørebanen. Denne kjørebanen har en lang tradisjon for Moto GP. Den franske grand prix har også blitt noen ganger arrangert i Marseilles på Circuit Paul Ricard som du også kan besøke.

Resten av Europa

Italia og Portugal er også gode alternativer dersom du ønsker å se andre grand prix. Den italienske Toscana verter den nasjonale grand prix årlig.